Stichting Spoenk maakt zich, samen met zoveel mogelijk partners, hard voor een inclusief sportaanbod in Zutphen en omgeving. Te veel kinderen (en hun gezinnen) staan nog te vaak buitenspel. De meeste kinderen krijgen daardoor nooit de kans om leeftijdsgenootjes met een (ernstige) meervoudige beperking te ontmoeten. En elkaar ontmoeten is natuurlijk de basis voor een inclusieve samenleving. 

     

Meedoen!

Ook kinderen met een zware beperking of intensieve begeleidingsbehoefte (en hun mama's, papa's, broers en zussen) willen maar graag 1 ding... Meedoen! Meesporten, meespelen of meekijken. Dat inclusief sporten mogelijk is, bewijst Battle4kids met hun aanbod. Ze geven obstakel trainingen (iedereen is welkom en iedereen kan meedoen!) en organiseren jaarlijkse 2 keer een Buddy Run. 

foto: deel van de kindergroep met het trainersteam van Battle4kids 

Feestelijke & sportieve Obstacle training van 26 juni 2021 

  • Ruim 35 kinderen en jongeren kwamen in beweging op uitnodiging van Stichting Spoenk! 
  • Battle4kids zorgde voor een toffe en stoere obstacle training op hun locatie in Halle 
  • Bewijs dat inclusief sporten super leuk is! (en natuurlijk gezond).
  • Ouders en begeleiders genoten door mee te doen of aan te moedigen.
  • We zagen dat sportieve grenzen werden verlegd en zelfvertrouwen groeide! 
  • Kinderen en ouders werden begeleid door een team van bevlogen en professionele trainers. 

Enthousiast geworden en lijkt je het leuk om vaker te trainen? neem dan contact op met: Stichting Batlle4kids voor alle mogelijkheden. 

Impressie van de activiteit: 

 

 

 

 

 

UPDATE: deze activiteit zit inmiddels vol, het is alleen nog mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst. 

Hoi kinderen en ouders! 

We hebben heel leuk sportief nieuws voor jullie! Helaas is de zomereditie van de Buddy Run in Warnsveld dit jaar afgelast. Maar goed nieuws! Battle4kids biedt jullie op zaterdag 26 juni 2021 WEL een feestelijke training aan op hun terrein in Halle. Je kunt je ook meedoen samen met je broertje(s) of zusje(s)! Lees snel de uitnodiging en geef je op voor deze feestelijke obstacle training op een hele gave locatie! Opgeven kan simpel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk 16 juni a.s).

  • Voor wie? 

Deze activiteit is speciaal voor kinderen met een (ernstige meervoudige) beperking, hun broertjes en zusjes en ouders/verzorgers. Alle informatie over deze activiteit en aanmelden is te lezen in onderstaande uitnodiging (zie foto). Opgeven kan simpel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. feestelijke training.  Aanmelden graag uiterlijk 16 juni 2021. Tot ziens in Halle! 

 

 

 

 

Wat een prachtige muziekmiddag met maar liefst 3 gezinsvoorstellingen van Kinderliedjestheater Broodje Aap! 50 bezoekers (kinderen met broers & zussen, (groot)ouders, & begeleiders) genoten in de voorjaarsvakantie 2020 van deze belevingsgerichte en muzikale activiteit voor het hele gezin!  

Reacties van de bezoekers 
 
- "Bedankt voor de mooie voorstelling. Onze zoon heeft zitten swingen op de muziek ❤️" 
- "We hebben genoten!" 
- "Ik vond het heel erg leuk, vooral het rennen onder het doek" 
- 'Wat was het weer leuk, Mooi en ontroerend om al die blije koppies te zien!" 
 
 

Opbrengst winterconcert 

De activiteit is speciaal georganiseerd voor kinderen/jongeren met een (ernstige meervoudige) beperking, hun ouders/verzorgers en jonge broertjes & zusjes. Deze muzikale middag is mogelijk gemaakt door de opbrengst van het winterconcert 2019 van Muzehof Centrum voor de Kunsten en Muzecollectief
 
      
 

UPDATE: Wat super leuk, we hebben al 16 aanmeldingen ontvangen! De activiteit op zondag 21 maart zit inmiddels vol. Je kunt je nog wel opgeven voor de disco bingo op 23 maart.

 

Hoi Tieners! We gaan deze maand nog een keer een online feestje bouwen! Stichting Spoenk nodigt jullie uit voor een nieuwe Disco Bingo! Lekker swingen en meezingen op je favoriete nummers vanuit je eigen huiskamer! Lees snel de uitnodiging 👇en geef je (samen met papa, mama, of begeleider) op, dat kan eenvoudig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot 21 of 23 maart 2021!

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het grote succes van vorige keer nodigt Stichting Spoenk gezinnen graag uit voor een belevingsgerichte én muzikale voorstelling van Kinderliedjestheater Broodje Aap!

                               

 

De activiteit is in de voorjaarsvakantie bij Wijkcentrum waterkracht in Zutphen en speciaal voor kinderen/jongeren met een (ernstige meervoudige) beperking, hun ouders/verzorgers en jonge broertjes & zusjes. Je kunt natuurlijk ook je oma/opa of ambulant begeleider meenemen.

Deze activiteit is mogelijk gemaakt door de opbrengst van het winterconcert 2019 van

Muzehof Centrum voor de Kunsten en

Muzecollectief!

Alle informatie over de voorstellingen en aanmelden lees je in de uitnodiging. Aanmelden kan eenvoudig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op 24 februari!

 

Uitnodiging voorstelling Kinderliedjestheater Broodje Aap 

De sponsoren